Начало

Поздравителен адрес на Тихомир Янакиев по повод първия учебен ден

  • ПДФ
  • Печат

 

Уважаеми учители,

Скъпи родители,

Мили ученици,

 

15 септември е специален празник, празник на знанието. Той събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Ученици и учители застават рамо до рамо, с обща цел - добиване на нови знания, защото вековен е стремежът на нашия народ към просвещение.

 

Скъпи първокласници, днес вие правите малка, но особено важна крачка по пътя на своето образование. Днес е ден, изпълнен с вълнения и трепети, непознати досега за малките до вчера деца, които днес вече са ученици и влизат за първи път в своята класна стая, при своята първа учителка. Мили деца, предстои ви една интересна и отговорна година, през която ще пораснете много, ще се научите да четете и пишете, ще откриете един различен свят и нови приятелства.

Уважаеми преподаватели, желая на всички ви една много успешна и ползотворна учебна година, наситена с много успехи, любопитни погледи и весели мигове!

Скъпи родители, бъдете търпеливи и дори в най-забързания си ден успявайте да намерите време да помагате на своите деца и техните учители
по стръмния път на познанието.

Мили ученици, подайте ръка на знанието и успеха, бъдете любознателни и упорити, винаги изпълнени с мечти и сила, с която да ги постигате. Деца, уважавайте се, ценете вашите учители и родители!

Успешна учебна година!

На добър час!


ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Кмет на Община Созопол

 

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

септември 2020
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930