Начало

Община Созопол представя BeNet на „Ваканция и СПА Експо“ 2019

  • ПДФ
  • Печат

Акцентът на тазгодишното участие на Община Созопол в Международната туристическа борса „Ваканцияи СПА Експо“, която ще се проведе от 14-и до 16-и февруари 2019 г. в Интер Експо Център – София, е представянето на въведената през миналата година на територията на града дигитална комуникационна система BeNet и възможностите, които тя дава за бърз, организиран и лесен достъп до информация за всички туристически обекти и събития от културния афиш, както и предлаганите услуги от местния бизнес и общинската администрация.

Иновативната система представя по атрактивен начин културно-историческото наследство на Община Созопол, обединявайки местните забележителности, археологически находки, църкви, параклиси и музеи в игровия формат „Обиколка на Созопол“ / Tour de Sozopol, чиято цел е да стимулира туристите да посетят всички обхванати в обиколката обекти и регистрират през BeNetсвоите посещения, срещу награди за най-усърдните от тях – златна, сребърна или бронзова дигитална туристическа значка. В системата се съдържа и актуална информация за фестивалите и културната програма на града.

BeNetпредоставяна местния бизнес в Созопол модерен и безплатен начин да информира българските и чуждестранни гости за своите продукти и услуги. След създаване на собствен профил (акаунт) в системата, всеки търговец може да представя предложенията си за предстоящия туристически сезон, следвайки няколко прости стъпки: да посочи къде се намира обектът му, да опише какво предлага, както и други важни особености на предложението. Има възможност за използване на снимки и показване на информацията на три езика – български, руски и английски.Подробни обяснения за регистрацията на профил на търговец са налични на www.benet.bg

През втория сезон на BeNet на територията на Община Созопол ще стартира и нова функционалност на системата, съдействаща за подобряване на електронното публично управление. Всеки отдел от Администрацията на Общината ще може да ползва комуникационен канал, за който гражданите да се абонират по интереси, така че всички предстоящи важни дати или събития (напр. срокове за плащания на данъци, такси, заявления за отпускане на помощи, и др.), да бъдат своевременно съобщавани директно към мобилните устройства на потребителите.

Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (BeNet.docx)BeNet.docx115 Kb
scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

юни 2021
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930