Начало

Детски футболен турнир отбеляза празника на град Черноморец

  • ПДФ
  • Печат

Отборът на ФК“Созопол“ триумфира с купата на победителя

В чест на празника на град Черноморец се проведе Детску футболен турнир, в който взеха участие отборът на домакините „Св. Никола“- гр. Черноморец, детския отбор на ФК “Созопол“- Созопол, ФК „Етър“- В.Търново и детските отбори на ФК „Арена-Запад“- Казанлък,ФК „Металик“  Сопот и ФК “Харманли“-гр. Харманли.

При отлична организация и при голям интерес преминаха двубоите по време на двудневния турнир за деца родени през 2007 г. Малките футболисти по нищо не отстъпваха на големите професионалисти и се бориха упорито за всяка точка. С напредването на срещите футболните страсти се разгорещиха, увеличи се и подкрепата от публиката. За разлика от бъдещите футболни звезди на терена на игрището в Черноморец, част от феновете в публиката не успяха да овладеят емоциите си.

Силното желание за победа гарнирано със спортсменство и силен дух поведоха най- добрите отбори към финалните мачове. За първото място на турнира и за купата на град Черноморец в оспорван двубой между ФК “Созопол“ и ФК „Етър“ победител стана отборът на Созопол. Оформи се крайното класиране: на 6-то място- ФК „Металик“  Сопот, на 5-то място- ФК „Арена-Запад“- Казанлък, четвърти- ФК “Харманли“. На трето място се класира отборът- домакин „Св. Никола“, на втора позиция- ФК „Етър“ и на първо място- най- добрият сред добрите- ФК „Созопол“.

На специална церемония  участниците и победителите бяха поздравени и наградени от кмета на град Черноморец Добри Добрев и от секретаря на спорта и младежта към община Созопол Христо Бардуков.

Награди и подаръци за всички бяха осигурени от община Созопол и кметство Черноморец. Отборът на „Св. Никола“- град Черноморец изненада приятно като подари тениски със снимка на тима на кметовете на Созопол- Панайот Рейзи и Черноморец- Добри Добрев и на секретаря на младежта и спорта Христо Бардуков.

 

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

tr.han

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

април 2018
пвсчпсн
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30