НачалоОбяви и съобщенияОбявиГодишен доклад за дейността на Център за обществена подкрепа - град Созопол през 2015 година

Годишен доклад за дейността на Център за обществена подкрепа - град Созопол през 2015 година

Годишния отчет на Център за обществена подкрепа гр.Созопол е изготвен в съответствие с Наредбата за критериите и стандартите за социални услуги за деца в частност приложение 1 към чл. 17 и съгласно с изискванията на критерий 2 на Стандарт 14.

Отчетът представлява обобщена информация относно дейността на Център за обществена подкрепа на територията на община Созопол за периода 01. 01. 2015 год. до 31. 12. 2015 год.

Освен реалното и обективно отчитане на постигнатите резултати, настоящият отчет извежда силните и слаби страни от работата на ЦОП гр.Созопол, споделя добри практики и дава анализ на новите комплексни подходи за работа на Центъра, базирайки се на българското и международно законодателство за закрила на детето и в зависимост от спецификата на местните нужди. Докладът е структуриран в пет части, с поставен акцент върху стартиралите и извършени приоритетни цели.

Предоставянето на услугата Център за обществена подкрепа на територията на община Созопол се извършва от Община Созопол, като делегиран доставчик на социалната услуга. ЦОП гр. Созопол е с капацитет 25 потребителя.

За периода на съществуването си до момента, ЦОП гр.Созопол се утвърждава, като пространство за социална и психологическа подкрепа към децата и семействата от общността. Това е благодарение на постоянното взискателно отношение към качеството на работата, първоначалните стъпки по подобряване на битовата среда и заимствани добри практики. ЦОП гр.Созопол вече е специално място, където всеки винаги може да потърси помощ и да получи квалифицирана консултация, подкрепа и информация. Изграждането, развитието и утвърждаването на Центъра допринася много за това той да бъде желан партньор и място, където деца и семейства намират своя опора в преодоляване на житейските трудности, получавайки нужното уважение, доверие, съпричастност, подкрепа и сигурност.

............................


От тук можете да изтеглите пълния текст на доклада.

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

ноември 2020
пвсчпсн
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30