Начало

Турски мафиот препитва кандидат студенти в Созопол

  • ПДФ
  • Печат

Явор Бахаров,станал любимец на българската публика с емблематичната си роля на турския мафиот Бардем от сериала „Под прикритие“, е един от преподавателите в МОНТФИЗ Арт Фест-Созопол 2014,който ще продължи до 3 август.

В четвъртото издание на МОНТФИЗ  кандидатстудентски консултации за НАТФИЗ, ще имат преподаватели,които имат класове във висшето учебно заведение през есента .Сред тях са проф. Маргарита Младенова,която преподава Актьорство за драматичен театър – НАТФИЗ,п роф. Здравко Митков-Актьорство за драматичен театър – НАТФИЗ оц. д-р Александър Илиев-Пантомима – НАТФИЗ,п роф. д. и. н. Камелия Николова-Театрознание и театрален мениджмънт – НАТФИЗ. Освен Явор Бахаров и друг популярен български актьор е част от програмата на Арт фестивала. Башар Рахал ръководи кастинг уършоп и споделя хитринки за сигурно влизане в НАТФИЗ.

Практическият тренинг по творческо писане и мислене е поверен на Георги Господинов.

Звездата на тазгодишното издание на МОНФИЗ Арт Фест-Созопол 2014 е Алексис Фройд. Тя води уоркшопа по джаз танци.Освен този курс, талантливата Алексис ще води уоркшоп по актьорски тренинг с Крис Донъли.

МОНТФИЗ предлага всеки ден практически тренинги по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, ритмика, танци, творческо писане и др., ръководени от най-утвърдените и опитни професионалисти и педагози от страната и чужбина и подходящи както за любители, студенти и професионалисти, така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство.

Вечерта на Амфитеатъра, жители и гости на Созопол могат да видят бъдещите звезди в представления на любителски театрални състави и школи, които се състезават в конкурсна програма в няколко категории и биват оценявани от жури, съставено от преподавателите от НАТФИЗ и част от ръководителите на уъркшопи.

Мисията на Фестивала е утвърждаване и развитие на практиките за периодичен професионален тренинг както на любителите и кандидат-студентите, така и на студентите и професионалистите в сферата на изкуството,разказват организаторите на един от най-атрактивните летни фестивали в Созопол.

 

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

март 2021
пвсчпсн
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031