НачалоПрофил на купувачаСъобщенияРазяснения относно документация за участие и изготвяне на оферта по открита процедура с предмет "Строителство на нова детска градина в УПИ I, кв.15, с. Равадиново, Община Созопол"

Разяснения относно документация за участие и изготвяне на оферта по открита процедура с предмет "Строителство на нова детска градина в УПИ I, кв.15, с. Равадиново, Община Созопол"

  • ПДФ
  • Печат

 

             На основание чл.29, ал.1 от ЗОП и във връзка с постъпило до възложителя по горепосочената обществена поръчка запитване, Ви изпращаме следните допълнителни разяснения:

Въпрос 1: Като приложение към образец 16-Ценова оферта се изисква Образец 16-А-количествено-стойностна сметка. В дадените образци такъв липсва, има „КС-Детска градина Равадиново”, която изглежда непълна. Нея ли да считаме за Образец 16-А?

Отговор 1: Приложената количествено – стойностна сметка да се счита за приложение Образец 16А. Допусната е техническа грешка като е пропуснато отбелязването на номера на образеца.


Въпрос 2: В част „Земни работи“, позиция „Извозване земни маси от депо“ на количествено-стойностната сметка, моля да посочите количество.

Отговор 2: В част „Земни работи“, позиция „Извозване земни маси от депо“ количеството е 126,48куб.м.


Въпрос 3: В част „Довършителни работи“, позиция „Шапки комини“ на количествено-стойностната сметка, моля да посочите количество.

Отговор 3: В част „Довършителни работи“, позиция „Шапки комини“ – количеството  е 1бр.

 

Въпрос 4: От какъв материал трябва да бъдат вратите по част„Довършителни работи“ на количествено-стойностната сметка?

Отговор 4: В част „Електро“ позиция „Доставка и монтаж контакт – телефон – бройките са 3бр.


Въпрос 5: В част „Електро“ позиция „Доставка и монтаж контакт– телефон на количествено-стойностната сметка, моля да посочите количество.?

Отговор 5: В част „Електро“ позиция „Доставка и монтаж контакт – телефон – бройките са 3бр.


Въпрос 6: Бихте ли предоставили детайлите за следните позиции от част „Технологична” на количествено-стойностната сметка?

Плот работен от неръждаема ламарина с височина 850 мм с вграден двугнезден умивален басейн/по детайл/

Бр.

2

Плот работен крайстенен от неръждаема ламарина с височина 850 мм /по детайл/

Бр.

2

Висок дървен шкаф /по детайл/

Бр.

2

 

Отговор 6: В част „Технологична“ текста „по детайл” – означава по детайл на изпълнителя, който следва да вземе размери на място при изпълнена строителна част и да го изпълни с указаните материали и вградените елементи – умивални басейни с размери 400/400мм; размери на плота: широчина 600мм, дължина – съгласно строителния размер на помещението. Плота се монтира на метална конструкция Н=850мм от пода.


Въпрос 7: В част „Паркоустрояване и благоустрояване, Вертикална планировка и ограда“на количествено-стойностната сметка липсват позициите за озеленяване, а има даден дендрологичен проект с дендрологична ведомост. Ще бъде ли част от настоящата?

Отговор 7: В част „Паркоустрояване и благоустрояване, Вертикална планировка и ограда“ – дендрологичната ведомост не е част от поръчката.

 

 

Въпрос 8: Към същата част са посочени 2 броя детски площадки – комплексно оборудвани. Моля да посочите какво включва съответното оборудване?

Отговор 8: В същата част са посочени детските съоръжения за игра. Моля спазвайте посоченото в проекта.

 

Въпрос 9: На чертежите има даден подемник – асансьор за достъпност в сградата, а в количествено-стойностната сметка липсва. Ще бъде ли част от настоящата поръчка?

Отговор 9: Относно „подемник-асансьор“ – и на чертежите и на количесвената сметка такъв не фигурира. Изписан е само като текст в част „Паркоустрояване и благоустрояване, Вертикална планировка и ограда“. Същият не е част от настоящата поръчка.

Настоящото допълнително писмено разяснение е изпратено и до останалите юридически лица, закупили тръжна документация по горепосочената процедура и посочили адреси за коресподенция.

 

 КМЕТ НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ:………

                                                           /П. РЕЙЗИ/

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

март 2021
пвсчпсн
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031