Начало

Есенна забава в ЦДГ „Делфинче”

  • ПДФ
  • Печат

Малчуганите от град Черноморец преживяха истински празник като участваха с удоволствие в заниманието „Есенна забава в детската градина”.Традиция е в детското заведение темите, залегнали в плана за годината да бъдат поднасяни на децата чрез ролеви игри и спортни занимания. Така децата научават много лесно интересни информации за природата, заобикалящият ги свят, за хората и животните.

С нелеката, но приятна задача за нестандарното представяне на темата за есента се заемат учителките Н. Иванова, Г. Христова, С. Желева, М. Христова,които с много любов и театрални умения отвориха сърцата на децата към шарения свят на есента.Целта на учебното занятие бе да се развиват художествено- творческите способности у децата и участниците да изживеят радостни емоции от постигнатите резултати. Красив декор посрещна малчуганите. Украса от есенни листа,диадеми с плодове и забавни зеленчуци са само част от декора, който накара децата да се чувстват в истинска приказка.С огромно удоволствие децата наблюдаваха сценките от кукления театър и наградиха героите в него с много аплодисменти и усмивки.Малките артисти от детската градина в Черноморец изпълниха с вдъхновение песни и стихотворения посветени на есента и на приятелството.Гатанки и игри- закачки дадоха възможност на всички деца да се включат в есенната забава. Музикални и танцови импровизации повишиха настроението и заредиха децата и учителките с приятни емоции.

Първокласните педагози от ЦДГ”Делфинче” в град Черноморец приключиха още един учебен проект, който допринесе за радостното настроение на децата и за затвърждване на знанията им за природата и околната среда.

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

юли 2021
пвсчпсн
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031