Начало

Турнир в Черноморец събра най-добрите тенесисти от областта

  • ПДФ
  • Печат

 

 

За четвърта поредна година град Черноморец стана домакин на  открит турнир по тенис на маса. Пролетното издание на състезанието по тенис на маса събра най- добрите състезатели на Созопол, Черноморец,Бургас и Царево. Той се провежда по идея на възпитателят към ОКБППМНЛ, който тренира децата на Черноморец и увлече в този спорт десетки деца от цялата община.В организацията на спортното събитие участваха секретаря на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица Яна Сотирова и секретаря на Комисията за младежта и спорта към община Созопол Петър Христов.

В индивидуалното класиране при възрастовата група до 5 клас призовите места спечелиха състезателите от Черноморец, като на първо място се класира Михаил Полименов, следван от Иван Христов и Христо Пенев. При втората възрастова група отново първото място бе спечелено от състезател на Черноморец Мартин Маринов, следван от друг състезател на града Виктор Филипов, а трето място завоюва Марин Костадинов от Царево. При най- големите, от 8 клас до 11 клас най- добре се представи състезателят от Бургас Денислав Минков, следван от Васил Василев- Царево и Стоян Глухчев- Созопол. Най- добрите в индивидуалното класиране получиха медали и хилка за тенис.

Изключително атрактивни бяха срещите между двойките от различните отбори. И тук най- добри се оказаха младите тенесисти от Черноморец Мартин и Симеон, следвани от двойката на Царево Стела и Васил, и на трето място отново състезатели от Черноморец- Виктор Филипов и Павел Добрев.

Отборното класиране отново изведе на първо място Черноморец. На второ място се класира отбора на Царево-Спортен клуб”Тракиец”, следвани от отбора на ПГМКР”Св. Никола”-Бургас.

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

април 2021
пвсчпсн
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930