Начало

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ

  • ПДФ
  • Печат

Уважаеми сънародници

Скъпи жители и гости на Созопол,

Изказвам своята искрена благодарност към всички Вас, които през изминалото лято избрахте Созопол за своята ваканция или кратко морско бягство. Някои от Вас за първи път открихте очарованието на морския град, други нетърпеливо посетихте любимото си място за поредна година, и благодарение на всички Вас общината бе отличена с приз за „Най-предпочитана морска дестинация през лято 2020“ от Националния борд по туризъм и Абилитикс.

 

През това „различно“ лято, всички Вие показахте любовта към родното и поискахте да бъдете част от омаята на българското Черноморие. Надявам се, че специфичната атмосферата , златните плажове, магията и чаровността на античния ни град са оставили прекрасни спомени в сърцата Ви, които ще Ви върнат отново тук.

Благодаря на всички, които въпреки препятствията, поставяни от covid кризата, участвахте в подготовката и реализацията на богатата културна програма, насищаща дългите летни дни и нощи. Вълнуващите мероприятия категорично са един от основните фактори, който не само привлича туристи, но и превръща престоят им тук в незабравимо преживяване.

Благодаря на всички хотелиери, ресторантьори, търговци, представители на бизнеса, че бяхте любезни домакини на нашите гости от страната и чужбина и се погрижихте за спокойствието, удобството и качественото обслужване по време на морската им ваканция.

Благодаря на всички Ви за отговорното поведение при спазването на всички противоепидемични мерки през летния сезон. Заедно успяхме да опазим здравето на жителите и посетителите на Созопол.

Благодаря Ви за силната подкрепа към българското Черноморие!

Благодаря Ви за любовта към Созопол!

ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Кмет на Община Созопол

 

Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (11.jpg)Награда75 Kb
scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

ноември 2020
пвсчпсн
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30