Начало

България – домакин на престижен форум на Световния Туристически Алианс

Благодарение на активното участие на Замъка „Влюбен във вятъра“ за промотиране на България, като туристическа дестинация, в България ще се проведе официална среща на Алианса и Световната банка посветена на „Ролята на туризма за ликвидиране на бедността“.

scroll back to top

продължава>

 

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОТКРИВАЩА КОНФЕРЕНЦИЯ

Уважаеми дами и господа,

Във връзка с изпълнение на проект „Развитие на устойчив културен туризъм в Черноморския басейн”, акроним: CULTOUR-BSB, eMS номер: BSB 117, съфинансиран от Съвместна оперативна програма за трансгранично сътрудничество по Европейски инструмент за съседство „Черноморски басейн“ 2014-2020, ДБФП № 100708/05.09.2018,

ОБЩИНА СОЗОПОЛ, БЪЛГАРИЯ, има удоволствието да Ви покани да участвате в откриваща конференция на проекта с участие на представители от партньорските страни : Румъния, Украйна, Грузия и Турция.

Събитието ще се проведе в Созопол, конферентната зала на Ваканционно селище „Санта Марина“, на 9 април (вторник) от 09:30ч.

scroll back to top
 

Покана за консултации за определяне съставите на СИК Созопол

 

ПОКАНА ДО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

Съгласно чл. 91, ал. 1 от Изборния кодекс /ИК/насрочвам провеждането на консултации на 18 април 2019 г., от 10.00 часа, в кабинета на кмета на община Созопол за определяне съставите на СИК Созопол за предстоящите на 26 май 2019 г. избори за членове на Европейския парламент от Република България.

Съгласно чл. 91 от ИК:  

(4) „…При консултациите партиите и коалициите по ал. 2 представят:

1. писмено предложение за състав на секционните избирателни комисии, което съдържа имената на предложените лица, единен граждански номер, длъжност в комисията, образование, специалност и партията или коалицията, която ги предлага;

2. копие от удостоверението за актуално правно състояние на партията към датата на насрочване на изборите или от решението за образуване на коалицията, с което се удостоверяват пълномощията на лицата, представляващи партията или коалицията;

3. пълномощно от лицата, представляващи партията или коалицията, когато в консултациите участват упълномощени лица.

scroll back to top

продължава>

 

Предстои рехабилитация и обновяване на детската площадка „Кита“ в Созопол

Община Созопол участва в конкурс НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ „ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА – 2019г.“ на тема: „ОБИЧАМ ПРИРОДАТА – И АЗ УЧАСТВАМ “, който се провежда всяка година и се финансира от МОСВ и ПУДООС. Срокът за входиране на заявленията беше до 15 март. До края на месец април Общината очаква одобрение на поне едно от проектните предложения.

Един от проектите е „Благоустрояване на детска площадка „Кита“ гр. Созопол.

scroll back to top

продължава>

 

Община Созопол спечели проект за нова спортна площадка

 

 

Съвременните условия на живот изискват полагането на грижа за масовизирането на физическата култура и спорт. Поддържането на спортната база в добро и безопасно състояние е предпоставка за привличането на все повече млади хора към спорта. Над една трета от населението на община Созопол е на възраст под 34 години, което още повече ангажира общината с търсенето на различни възможности за обновяване и модернизиране на съществуващите, както и с изграждане на нови спортни съоръжения.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 18 от 248

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

ноември 2019
пвсчпсн
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930