Начало

Благотворителен футболен турнир за Международния ден на толерантността

Община Созопол обяви месец ноември за „Месец на толерантността”, във връзка с 16 ноември- Международния ден на толерантността. Той се провежда под мотото „Потърси се в другия”, с което искаме да помогнем на децата да разберат,че въпреки различията помежду ни всички сме еднакво важни, съобщават от Комисията за борба с противообществените прояви на непълнолетни и малолетни към Община Созопол. Добре е да зачитаме емоциите, мислите и желавията навсеки един от нас и да търсим начини да се съобразим с тях, апелират от комисията.

scroll back to top

продължава>

 

Община Созопол обявява свободни работни места

 

Община Созопол обявява свободни работни места за следните длъжности за Център за обществена подкрепа гр.Созопол:

Психолог - 1 позиция при 8 часов работен ден

Социален работник - 1 позиция при 8 часов работен ден

 

Логопед - 1 позиция при 8 часов работен ден 

scroll back to top

продължава>

 

Уведомление

Във връзка с предстоящия отоплителен сезон и нормативните изисквания за недопускане на нерегламентирано изгаряне на отпадъци от физически и юридически лица, които не притежават документи по чл. 35 от Закона за управление на отпадъците /ЗУО/ за извършване на съответната дейност.

Забранява се нерегламентираното изгаряне на излезли от употреба гуми, отработени масла, отпадъци от текстил, употребявани дрехи, стари мебели, строителни отпадъци, дървени дограми и други лесно запалими материали, тъй като това е процес при който се отделят вредни емисии в атмосферата, които са канцерогенни.

scroll back to top
 

Заповед за почистване на агитационните материали от местните избори

ЗАПОВЕД

НА КМЕТА НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ

На основание чл. 44, ал. 1, т.8 от Закона за местното самоуправление и местната администрация /ЗМСМА/, във връзка с чл. 186, ал. 3 и чл. 472, ал. 1 от Изборния кодекс и приключилата кампания по произвеждане на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г. и приключилият втори тур на изборите за кметове на 03.11.2019 г.

НАРЕЖДАМ:

1. Партиите и коалициите да премахнат поставените от тях агитационни материали по повод вече приключилите избори на 27 октомври 2019 г. и приключилият втори тур на изборите за кметове на 03.11.2019 г.

scroll back to top

продължава>

 

Новите кметове на населените места в община Созопол

 

" Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всички действия да се ръководя от интересите на гражданите от община Созопол и да работя за тяхното благоденствие". С тези думи своята клетва положиха и новоизбраните кметове на населени места в община Созопол. Всеки един от тях беше поздравен от областния управител Вълчо Чолаков и получи своя клетвен лист от председателя на ОИК Вирджиния Хайк.

Единствената дама сред седемте кметове е Милка Стамболиева, издигната от КП " БСП за България", която спечели кметската надпревара в с. Крушевец на втория тур от местните избори срещу кандидата на ДПС.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 16 от 263

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

януари 2020
пвсчпсн
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031