Начало

Обява за свободни работни места по проект „Патронажна грижа в Община Сунгурларе и Община Созопол“

 

rhr

Във връзка с изпълнение на проект „Патронажна грижа в Община Сунгурларе и Община Созопол“ по Договор за безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-2.040-0047-C01, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020”, ОБЩИНА СОЗОПОЛ обявява свободни работни места за длъжностите:

1.Домашен санитар:

- 2 позиции при 8-часов работен ден;

- 4 позиции при 4-часов работен ден;

2.Шофьор – 1 позиция при 4-часов работен ден.

scroll back to top

продължава>

 

Поздравителен адрес по случай Международния ден на възрастните хора – 1-ви октомври

 

Уважаеми възрастни хора,

Приемете моите поздравления по повод Международния ден на възрастните хора – 1-ви октомври!

В навечерието на вашия празник изказвам своята благодарност за трудолюбието и мъдростта, с които дълги години сте работили за развитието и благополучието на Созопол. Всички ние, вашите наследници, се учим от вас на доброта и всеотдайност и черпим опит от вашите дела.

През изминалия житейски път сте натрупали мъдрост, научили сте се да цените красивото и достойното в живота. От висотата на годините днес вие ни учите на житейските уроци. Благодарим ви за това, че пазите топлината в домовете, където се завръщат деца и внуци. Благодарим ви ,че съхранявате и предавате на по-младите живеца на семейните традиции и участвате активно в обществения живот на община Созопол.

Пожелавам ви спокойни и достойни старини! Нека бодрият дух никога не ви напуска и предстоящият празник да донесе на всички много радост и положителни емоции!

Бъдете здрави, щастливи и заобиколени от любими хора!

КАТЯ СТОЯНОВА

И.д. Кмет на Община Созопол

 

scroll back to top
 

27 септември - световен ден на туризма

 

wtdУважаеми съграждани, уважаеми професионалисти и работещи в сферата на туризма, поздравявам Ви със Световния ден на туризма!

Туризмът е кауза и местните хора са приели с ума и сърцето си тази трудна и отговорна задача. За нея са нужни много сили, голяма работоспособност, предприемачески нюх, но и въображение, защото освен сериозен бизнес туризмът също е преживяване, емоция и светоглед.

Поздравявам общинска администрация за вложените усилия и всеотдаен труд, за постигнатия сериозен административен капацитет и съвместна работа с всяко едно физическо и юридическо лице, заети в сферата на туризма.

Благодарим на стотиците български и чуждестранни туристи, избрали Созопол, Черноморец и техните околности, за своя пълноценна почивка.

Работата на Община Созопол е осигуряване на спокойствие, чистота, добра инфраструктура и хубави емоции, чрез богата лятна културна програма.

Бъдете неуморни, позитивни в своята работа, защото освен отговорности и задължения, най-хубавото в тази област са създадените приятелства и прекрасни съвместни изживявания.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Катя Стоянова

И. Д. Кмет на Община Созопол

scroll back to top
 

Поздравителен адрес по случай Деня на Независимостта

Уважаеми жители на община Созопол,

Приемете моите поздравления по случай 111-та годишнина от обявяването на Независимостта на България!

На 22 септември 1908 година е обявена Независимостта на България! На този ден страната ни отваря нова страница в своята история, превръща се в равноправна на другите европейски държави. Независимостта не ни е подарена, тя е извоювана от нашите предци.

Нека продължаваме да отстояваме девиза, издигнат преди 111 години: "България над всичко!".

Днес ние се прекланяме пред подвига на хората, благодарение на които живеем в съвременна България! 

Нека си пожелаем да сме достойни наследници на нашите деди, да сме отговорни в действията си и да бъдем добър пример за следващите поколения!  

Честит празник!

 

КАТЯ СТОЯНОВА

и.д. Кмет на Община Созопол

scroll back to top
 

Честване на 111 години от обявяването на Независимостта на България

Община Созопол кани жителите на град Созопол на честване по случай 111- та годишнина от обявяването на Независимостта на България.

От 10.30 ч. на Амфитеатър "Аполония" тържествено ще бъде издигнато националното знаме. От 10.45 ч. пред Арката на загиналите герои за свободата на България ще бъдат поднесени венци и цветя.

В честването ще вземат участие матроси от Почетната рота на Военно морска база Бургас.

scroll back to top
 

Страница 10 от 255

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

декември 2019
пвсчпсн
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031