Начало

Иван Бахчеванов показа душата си в картини

Силно созополско присъствие на юбилейната му изложба в Бургас

Колко мъдрост, емоция, преживяване, символи и знаци можеш да събереш в едно пътуване между Бургас и Созопол. Ако разгледате юбилейната изложба на Иван Бахчеванов в залата на СБХ в Бургас ще намерите отговор за себе си, защото в неговите светове-картини има по нещо за всеки. Едно пътуване „Два пъти пъти по 30 между Созопол и Бургас ( с автобус и лодка)“.

Директорът на Художествената галерия в Созопол навърши 60-години и  показа  картини, вдъхновени от древна Аполония  и от морето, както и  творби –  част от даренията правени от него през годините за църквите в Созопол.

scroll back to top

продължава>

 

2 по 30 между Созопол и Бургас

„2 по 30 между Созопол и Бургас” се нарича юбилейната изложба на директорът на Художествената галерия  в Созопол Иван Бахчеванов. Художникът,чийто творчество прослави не само Созопол, но и страната ни в чужбина, навърши 60 години. Изложбата, с която ще отбележи това събитие ще бъде открита на 12 .11.2012 година в галерията на СБХ в Бургас. Тя ще представи картини, вдъхновени от Созопол и от морето.

scroll back to top

продължава>

 

Проектозаконът за местно самоуправление събра секретарите на общини в Созопол

150 секретари на общини от цялата страна,гости и официални лица изслушаха прави химните на България,Европейския съюз и химна на Созопол. Така бе открито 20-то юбилейно Общо събрание на Националната Асоциация на секретарите в Република България. С минута мълчание бе почетена паметта на българския патриарх Максим.

scroll back to top

продължава>

 

Процедури забавят старта на пречиствателната станция в Созопол

Най- рано около 15 януари ще бъде първата копка и старта на изграждането на пречиствателната станция в Созопол- заяви кметът на община Созопол Панайот Рейзи по време на питанията на общинската сесия.Зависим от обществените поръчки, които стартирахме още след подписването на договора. Обществените поръчки са дълги процедури и отнемат доста време. Имаме възможност да изберем процедури с по- кратък срок, но предпочетохме по- дългите, защото спазваме стриктно изискванията и искаме всичко да е ясно и прозрачно- обясни кметът.

scroll back to top

продължава>

 

Созопол- домакин на юбилейно събрание на Асоциацията на секретарите на общините в България

На 8.11.2012г,четвъртък в Созопол ще се проведе тържествено 20 Общо събрание на Националната Асоциация на секретарите на общините в Република България под наслов „15 години НАСО РБ”. Домакин на събитието е х-л”Вила Лист”.

Тържественото Общо събрание ще бъде открито от 14.30 часа от председателя на УС на НАСО РБ София Янчева, която е секретар на община Благоевград.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 301 от 333

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

февруари 2021
пвсчпсн
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728