Начало

В Созопол стартира подписка за промяна на проекта за реконструкция на Общинското рибарско пристанище

 

Рибари и жители на Созопол категорично отхвърлиха проекта за реконструкция на общинското пристанище. Над 100 души се включиха във втората поредна среща, свикана от кмета на общината Тихомир Янакиев, на която трябваше да бъде обсъдена новата визия на порта.

scroll back to top

продължава>

 

Първи открития на археологическите разкопки до общината

През първия работен ден на седмицата археолозите се похвалиха с нови артефакти. Директорът на Общинския културен институт в Созопол Димитър Недев разкри, че вече са открити 12 гроба.

scroll back to top

продължава>

 

Голям успех на първия благотворителен футболен турнир

 

В истински празник се превърна благотворителният футболен турнир, който събра на помощното игрище на стадион "Арена Созопол" стотици хора- участници и зрители, обединени от благородната кауза да помогнат на децата и младежите от Дома в с. Атия. Благородната идея стартира от група младежи от с. Атия и бе продължена от Община Созопол като част от събитията, посветени на 16 ноември- Международен ден на толерантността.

scroll back to top

продължава>

 

Наградиха рисунки от конкурса "Познай себе си в другия"

В навечерието на Международен ден на толерантността- 16 ноември бяха наградени авторите на най-добрите рисунки, участвали в конкурса " Познай себе си в другия". Наградите на учениците от СУ "Св.св. Кирил и Методий" в Созопол бяха връчени от кмета на общината Тихомир Янакиев и председателя на общинския съвет Георги Пинелов.

scroll back to top

продължава>

 

Обществено обсъждане на проект „Инвестиции в съществуващо рибарско пристанище гр. Созопол – терминал 1” днес от 17.00 часа

Във връзка с реализирането на проект „Инвестиции в съществуващо рибарско пристанище гр. Созопол – терминал 1”, Община Созопол организира обществено обсъждане с гражданите, рибарите и бизнеса на Созопол.

Общественото обсъждане ще се проведе днес, 15.11.2019 г. от 17.00 часа в офиса на Рибарското сдружение- Созопол на ул. "Крайбрежна", рибарското пристанище.

scroll back to top
 

Страница 29 от 277

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

април 2020
пвсчпсн
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930