Начало

Коледен базар е най- новата атракция на Созопол

Коледно-новогодишни празници тази година приятно ще изненадат жителите и гостите на града. Празничната програма се подготвя от Община Созопол и Общински съвет- Созопол с активното участие на местните жители в нейното реализиране.

Най- новата атракция, която вече се подготвя е Коледния базар. На него местни производители, търговци и изложители ще представят своята продукция и ще я споделят с посетителите на базара. Той ще бъде ситуиран на централния площад до амфитеатъра и официално ще бъде открит на 20 декември от 17.30 часа.

scroll back to top

продължава>

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

Уважаеми съграждани

уважаеми жители на община Созопол,

Днес честваме Деня на християнското семейство – Въведение Богородично! Един празник на вярата, добротата и хармонията в семейството, което има отговорността да възпитава младото поколение в християнските ценности и добродетели.

Нека във всеки дом цари мир, разбирателство и любов! Крепете заедно семейната връзка и винаги помнете, че силата на семейната обич, може да прости, да подкрепи и да съгради! Живейте в съгласие, подкрепа и благоденствие. 

Желая Ви да предадете на идните поколения тайната на доброто съжителство и магията на съкровищницата, наречена семейство!

Пожелавам на всички много здраве, разбирателство и любов! Нека съхраним ценностите на българското семейство и да се стремим да опазим християнските добродетели! 

Пожелавам ви щастлив празник, изпълнен с топлота и семеен уют!

ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Кмет на Община Созопол

scroll back to top
 

Две години след смъртта на Дани от Атия само пасарелка, но без асансьор

altЗа да почетат паметта на на 16-годишния Костадин Джардов от село Атия, днес се събраха негови роднини, близки и приятели на мястото на трагичната му гибел. Цветя на съболезнование поднесоха и кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев, председателя на Общинския съвет Георги Пинелов и кметът на село Атия Румен Димитров.

scroll back to top

продължава>

 

Футболен турнир в памет на Костадин Джардов

Утре, сряда от 11.00 часа, семейството на загиналия нелепо Костадин Джардов организира поклонение на кръстовището- убиец до с. Атия.

scroll back to top
 

Гражданска инициатива за по- красив Созопол

 

В рамките на един ден група жители на Созопол превърнаха пейките в центъра на града, в района на площада до амфитеатъра, в чисто нови. Работата по боядисването на пейките бе предшествана от циклене на дървените повърхности, подмяна на счупените дървени части на пейките и закупуване на баки с боя.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 28 от 277

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

април 2020
пвсчпсн
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930