Начало

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАД ЧЕРНОМОРЕЦ

Уважаеми жители на град Черноморец,

За мен е удоволствие да ви поздравя с празника на града - Никулден. В този тържествен ден отправям своята благодарност към всички Вас, които с делата си градят бъдещето на града, въпреки трудностите на днешния ден. Благодаря на хората, които успяват да съхранят своя устрем и желание за реализация.

Честит празник на моряците и рибарите, на всички обвързали живота си с морето! Желая Ви попътен вятър в платната, у дома, в живота!
На всички, носещи името на св. Николай Чудотворец пожелавам здраве, радост и топлота в семейството!
Поздравявам и всички банкери с професионалния им празник, бъдете успешни и не спирайте да преследвате целите си!
Скъпи черноморци, желая Ви здраве, бодрост и сила на духа, попътен вятър в предприетите начинания и късмет! Нека направим Черноморец желано място, в което да се раждат и живеят децата ни. Честит празник!
ТИХОМИР ЯНАКИЕВ
Кмет на община Созопол

 

scroll back to top
 

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ ТИХОМИР ЯНАКИЕВ ПО ПОВОД НИКУЛДЕН

Скъпи жители и гости на община Созопол,

Поздравявам Ви по случай един от най-почитаните християнски празници – Никулден. Обръщам се към Вас в този специален ден с пожелания за здраве и благополучие.

За нас созополчани това е много специален ден,

ден, в който в града се носи онова специфично празнично настроение, наситено с аромат на прясна риба.

Вече повече от 2600 години Созопол и морето са едно цяло. Всяко едно семейство тук по един или друг начин е свързано с морето – работа, удоволствие или просто любов. Вероятно само човек израснал покрай морето изпитва онази безрезервна любов към вълните, към пясъка, към морската шир. Всичко тук е с дъх на море, може би, защото както казва една наша съгражданка – в кръвта ни има морска сол.

Желая на всички рибари да вдигат винаги пълни мрежи, а техният покровител свети Николай Чудотворец да ги пази от бури и беди в морето. Отправям искрени благопожелания за успехи в работата към всички моряци и банкери, които също в този ден отбелязват своя професионален празник.

Честит празник и на всички, които носят името на Свети Николай, нека той бди винаги над вас, да ви закриля и да ви носи здраве, късмет и щастлив живот!

Нека благодатта на светеца влезе във всеки дом и донесе на всички ни здраве и сили да се справяме с предизвикателствата на утрешния ден!

Честит празник, Созопол!

ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Кмет на община Созопол

scroll back to top
 

Грейнаха светлините на коледното дръвче в Созопол


Заместник-кметът на община Созопол Румен Кисьов приветства всички присъстващи и тези, които онлайн станаха част от събитието. От името на кмета на община Созопол Тихомир Янакиев, от името на председателят на Общински съвет Созопол Георги Пинелов, от свое име и това на Общинска администрация, той пожела здраве, топли и светли празници на всички.

scroll back to top

продължава>

 

СЪОБЩЕНИЕ

С оглед на зачестилите запитвания, Ви информираме, че на входа на подземния паркинг при Стадион Арена Созопол е монтирана автоматична врата, която го прави още по-защитен. Достъпът до паркоместата се осъществява чрез карта, която задейства отварянето на вратата.

Всеки желаещ да ползва паркинга, може да подаде заявление във Център за административно и информационно обслужване /фронт офис/ в сградата на Общинска администрация. Стойността на абонамента е 84 лв. на месец.

scroll back to top
 

Дезинфекция ще бъде извършена в селищната система

С помощта на Пожарна служба Созопол започва дезинфекция на улиците в Стария град. Поетапно ще бъде извършена дезинфекция в Новия град и селищната система в общината.

scroll back to top
 

Страница 25 от 344

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

май 2021
пвсчпсн
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31