Начало

СЪОБЩЕНИЕ

Община Созопол кани жителите на град Созопол на Обществено обсъждане на Интегриран план за градско развитие и възстановяване на град Созопол.

 

Общественото обсъждане ще се проведе на 04.11.2013г., понеделник в Киновидео клуб на НЧ „Отец Паисий” град Созопол от 17:15ч .

scroll back to top
 

К К „Шогун“ с медали от Световно първенство

От 11 до 13 октомври в сръбския град Нови Сад се проведе Световното първенство по Шотокан карате-до на Световната карате организация SKDUN.На първенството взеха участие 42 държави от целия свят и 1840 състезатели от 8 г. до ветерани.

Българския национален отбор излъчи 96 състезатели от всички свои центрове в страната развиващи шотокан карате-до.Созополският  карате клуб „ Шогун-Созопол” селектира  9  състезатели, които спечелиха общо  4  медала в условия на силна конкуренция-1 златен, 2 бронзови от индивидуални дисциплини и 1 бронзов медал от дисциплината кумите отборно.

scroll back to top

продължава>

 

Каратеките от „Буши-до“ с нови медали

Пет състезатели от КК „Буши-до“-Черноморец влязоха в жестока конкуренция с още 200 свои връстници от цялата страна по време на Държавния шампионат за деца до 14 годишна възраст, който се проведе в Габрова през почивните дни.

Състезателите на Димитър Свиридов участваха в боевете в категория „кумите“ и успяха да вземат медали, а тяхното представяне впечатли  публика и специалисти по време на първенството.

scroll back to top

продължава>

 

Созопол превзе Санкт Петербург

„ Вие сте първата делегация от България, която ни посещава и търси контакти от 2006 година“-заяви в приветственото си слово депутатът от Законодателното събрание на Санкт Петербург и председател на Комисията за международни отношения в парламента Татяна Захариева.

Делегацията от Созопол,в която бяха общинския съвет начело с председателя Красимира Германова и кмета на община Созопол Панайот Рейзи,както и заместник кметовете Катя Стоянова и Петя Чапевова проведе официална среща в Законодателното събрание на Петербург. Целта на посещението на созополската делегация бе да представи възможностите на Созопол като туристическа дестинация, възможностите за инвестиции и обмяна на опит в сферата на съхраняване и опазване на културно-историческите ценности.

scroll back to top

продължава>

 

Приятели, гласувайте за мощите на Св.Йоан Кръстител !

Утре в полунощ,на 27 срещу 28 октомври приключва гласуването за гласуването за археологическите открития на новото хилядолетие.

Към момента мощите на Йоан Кръстител, които участват като най-значимото археологическо, историческо и религиозно откритие са в топ 10 в класацията „Чудесата на България“. Всеки, който разбира значението на това историческо откритие и иска да подкрепи  Созопол в тази престижна класация може да гласува на сайта www.bgchudesa.com.

Гласуването става чрез потвърждаване с мейл или адрес във facebook и е възможно само един път на ден. Всеки гласувал получава мейл на електронната си поща, от която е гласувал и трябва да потвърди още веднъж, за да се зачете вота му. Съобщението може да дойде като писмо, а най- вероятно като спам. Така, че проверете и потвърдете! Дайте шанс на най- великото българско откритие на хилядолетието да заеме смвоето достойно място!

Важно е мощите на светеца –покровител на Созопол да останат в челната десятка, защото от 1 ноември започва финалната битка, която ще определи най- значимите археологически открития сред десетте финалиста.

 

Приятели, гласувайте за мощите на Свети Йоан Кръстител!

scroll back to top
 

Страница 233 от 310

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

септември 2020
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930