Начало

19 длъжници – на частен съдебен изпълнител

Община Созопол напомня, че заплащането на данъците върху недвижимите имоти и върху превозните средства, както и таксата битови отпадъци, е установено на две равни вноски през годината. Първата е до 30 юни, а втората до 30 октомври. Понеже срокът за втората изтече, нека се знае, че върху всяка просрочена вноска се начислява законната лихва - десет пункта над основния лихвен процент на БНБ.

scroll back to top

продължава>

 

Още един проект спечели община Созопол

Проектът „ Услуги в домашна среда за хора с трайни увреждания и възрастни хора в община Созопол” ще обслужва 80 души

Кметът на община Созопол Панайот Рейзи подписа договор за финансиране на поредния успешен проект на общината в социалната сфера. На церемонията по подписването в София присъстваха министър- председателя Бойко Борисов и министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов. Проектът „ Услуги в домашна среда за хора с трайни увреждания и възрастни хора в община Созопол” ще се реализира по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” с безвъзмездна финансова помощ на стойност 220 980 лв. по Програма „Помощ в дома”.

scroll back to top

продължава>

 

Детски празник за Деня на християнското семейство

Пъстър детски празник организира община Созопол за учениците от СОУ”Св. св. Кирил и Методий” в града. Празникът е посветен на Деня на православната християнска младеж и  семейство и се проведе в три части. В киновидеоклуба на НЧ”Отец Паисий”учениците от трети до пети класове участваха във викторина „Минута е много” като отговаряха на въпроси,свързани с християнските празници и обичаи.

scroll back to top

продължава>

 

Поздравителни адреса от кмета на Созопол за Деня на Християнското семейство

542 деца са получили помощ от 2 000 лв.

По традиция всяка година на празника, посветен на Християнското семейство, кметът на община Созопол  Панайот Рейзи изпраща поздравителни адреси на семействата в Созопол.

Поздравление за Деня на християнското семейство лично от кмета получиха пет семейства от Созопол, които отбелязват тази година своята златна сватба.13 семейни двойки отбелязват 25 години съвместен живот. На тях кметът Панайот Рейзи пожела да живеят в съгласие, подкрепа и благоденствие.

scroll back to top

продължава>

 

Созопол с плувен клуб

Созопол  има нов клуб, който започна  вече дейността си. През лятото бе учреден и регистриран „Плувен клуб Бриз-клон Созопол”. Още след началото на учебната година плувният клуб направи разяснителна кампания сред родители и деца за своите цели и възможности. Созополският клуб е клон на Бургаския плувен клуб и треньорите на „Бриз” ще участват в обучението на начинаещите плувци и в подготовката им за състезания.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 231 от 265

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

февруари 2020
пвсчпсн
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829