Начало

Издигат Коледната елха

Община Созопол започна подготовка за Коледните и Новогодишни празници. Коледната елха вече е доставена и се монтира пред сградата на общината, където до дни ще бъде украсена. Детски кът с джуджета и приказна къщичка допълнително ще внесе настроение и ще зарадва малчуганите. За празниците ще бъде украсен целия град, а началото  ще бъде дадено на 4 декември, сряда от 17.30 ч. със запалване на светлините на града.

Другите празнични събития от Културната програма на община Созопол за м. декември включват :

scroll back to top

продължава>

 

Временна организация на движението в Созопол

Във връзка с изпълнението на Договор «Строителство на КПС и напорни тръбопроводи до дълбокоморско заустване  е създадена временна организация на движението, като в участъка на къмпинг «Златна рибка» е затворено едното платно и движението се осъществява само в другото. Поставена е светлинна сигнализация и светофар.

Заради строителството на КПС «Хармани» и напорния тръбопровод участъкаът от кръстовището на ул.»Републиканска» и ул.»Одеса», посока изхода и входа на града е затворен. Алтернативният път за вход и изход е по ул.»Ропотамо».

Община Созопол се извинява на гражданите за създаденото неудобство.

 

scroll back to top
 

Гласуваме с sms за мощите на Кръстителя

Фронтменът и основател на една от най-добрите български рок групи – бургаската „Сънрайз“, Георги Мархолев ще защитава мощите на Йоан Кръстител. Музикантът влиза в отбора на проф. Божидар Димитров на финалната церемония „Чудесата на България“ тази вечер. Двамата заедно с проф. Николай Тулешков ще са тимът, който ще извади всички тези, за да убеди зрителите по време на живото предаване по ТВ7, че мощите заслужават да бъдат избрани за номер 1 в тазгодишната национална кампания, информират организаторите от в. „Стандарт”.

scroll back to top

продължава>

 

Черноморец има почетен гражданин

С пълно мнозинство общинските съветници приеха предложението на кмета на община Созопол Панайот Рейзи за удостояване с почетното звание „Почетен гражданин на град Черноморец” на Александра Маринова.

Александра Маринова е световна шампионка по карате за 2013 година, но най- добрата каратистка в света има зад гърба си много медали и спортни успехи през годините. Александра успя да достигне най- високия връх в спортната си кариера по време на Световното първенство в София, където възпитаничката на КК”Буши до” успя да изкачи стълбицата на победителя в съревнование с най- силните каратисти в света. Световното първенство събра 297 състезатели от 52 страни и за първи път се провежда извън Япония.

scroll back to top

продължава>

 

Нов прием за потребители и лични асистенти

Информация по предоставяне на социална услуга „Личен асистент” по проект „Подкрепа за достоен живот” – етап 3.3

 

Социалната политика на община Созопол навлиза във нова фаза. Разнообразни и широкообхватни социални услуги предоставяни на жителите на населените места в общината са основен акцент в социалната стратегия и приоритет в работата на общинската администрация през последните шест години. Резултатите от реализираните мерки и амбицията за все по-качествени социални услуги доведе до надграждане и създаване на устойчивост, която създава сигурност у потребителите на социалните услуги. Една такава услуга, която община Созопол предоставя в продължение на три години е услугата „ личен асистент“.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 230 от 310

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

септември 2020
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930