Начало

Трето издание на ветроходна регата „Св. Марина”

 

От 4-7 юли в залива на Созопол ще се проведе трета ветроходна регата „Св. Марина”, която е организирана от община Созопол и СНЦ „Общински яхт клуб Созопол”. Спортното състезание, в което ще вземат клубове от цялата страна се провежда в рамките на празниците на Созопол посветени на Св. Марина.

scroll back to top

продължава>

 

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

 

Община Созопол, уведомява своите граждани,  че на 3 юли от 10.30 ч. – 13.30 часа в Консултативния кабинет на  МКБППМН ул. «Аполония» №31 ще се проведе открита приемна за граждани с регионалния    представител на Комисията за защита от дискриминацията.

scroll back to top

продължава>

 

Дете-чудо обра наградите на международния фестивал „ Морска раковина”

Деветгодишната Виктория Дзюба стана любимка на публиката по време на Международния телевизионен фестивал „ Морска раковина”, който събра на сцената на Амфитеатъра 500 талантливи деца, които са носители на национални и международни награди в различните видове изкуства. Фестивалът се провежда под патронажа на председателя на общинския съвет в Созопол Красимира Германова и има второ издание за джаз и класическа музика през есента.

Малката Вики стана най- голямата знаменитост през трите фестивални дни,а нейните виртуозни изпълнения караха публиката да затаи дъх. Детето- чудо, детето- каучук или нашата Вики бяха най- честите възклицания по време на изпълненията й. Талантливата украинка спечели безапелационно Гран При на фестивала и наградата на председателя на общинския съвет Красимира Германова.

scroll back to top

продължава>

 

Иван Бахчеванов е новият почетен гражданин на Созопол

Известният български художник и директор на Художествената галерия в Созопол  Иван Бахчеванов бе удостоен с най-високото отличие на община Созопол „Почетен гражданин на Созопол”. Почетният знак ще бъде му бъде даден лично от кмета на града Панайот Рейзи на официална церемония по време на празниците Созопол, посветени на Св. Марина.

scroll back to top

продължава>

 

Бургас 2019 с летен тур в областта

 

B2019От 6 юли Бургас 2019 тръгва на своето неповторимо и единствено по рода си лятно турне! Това лято Бургас ще покаже на Европа една от най-силните си карти в битката за културна столица - богатството на своя регион. Тринайсет съботи, тринайсет места, тринайсет събития, които ще докажат не само на хартия или думи единството и многообразието на цяла една област. Беглик Таш, Деултум, Русокастрон, Генгера и много други места в Бургаски регион вече няма да бъдат същите.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 228 от 290

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

юни 2020
пвсчпсн
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930