Начало

„Левски“ на зимен лагер в Созопол

Футболният гранд“ Левски „ урежда подготвителен лагер в Созопол, който ще се проведе втората половина на януари. Новината съобщи изпълнителният директор на ФК „Созопол“ Румен Димов, който се похвали, че единствената планирана контрола на „сините” до този момент е именно срещу неговия отбор.

scroll back to top

продължава>

 

Номинации на най- добрите спортисти за 2013 г.

Стана традиция най- добре представилите се спортисти от община Созопол да бъдат номинирани и да получат признанието на цялата общественост на специална церемония Бал на спортиста, който се организира от община Созопол.

Развитието на масовия спорт и привличането на деца и младежи на спортните терени и площадки е сред приоритетите на общинското ръководство. Развитието и популяризирането на масовия спорт дава и отлични резултати, защото община Созопол може да се гордее с много успели спортисти през изминалата година.

scroll back to top

продължава>

 

Проект на община Созопол в конкурс за голямата награда

Традиционният конкурс „Златна рибка“ се провежда по инициатива на вестник “Стандарт” с подкрепата на Министерство на земеделието и храните и Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури.

По време на церемонията ще бъдат обявени и наградени трите най-значими проекта, реализирани по ОП "Рибарство". Те ще бъдат  избрани от компетентно жури по строги критерий измежду 14 отличници по усвояване на евросредства по оперативната програма.

Голямата награда е безплатно разработване на проект за кандидастване през следващия програмен период.

Проектът, с който Община Созопол е номиниран е „Обновяване на Художествена галерия “ в УПИ XIII кв.3 гр.Созопол.

scroll back to top

продължава>

 

Програма фестивал „Созополис“

29 май – 2 юни 2014 г.

29 май 2014

Тържествено откриване на фестивала
Начало:  11.00 ч. - Амфитеатър ,,Аполония"

scroll back to top

продължава>

 

Созопол- пример за удължаване на туристическия сезон

Кметът на Созопол Панайот Рейзи взе участие в конференция на тема "Държавата и бизнесът в разговор за туризма и инвестициите", на която даде пример как може страната ни да се развива като целогодишна туристическа дестинация. В конференцията взеха участие кметовете на Созопол и Бургас, като градове с най- бързо развитие в туризма. Пред представителите на бизнеса и  на държавните институции кметът Панайот Рейзи сподели добрите практики на община Созопол за удължаване на туристическия сезон и превръщането на Созопол в целогодишна дестинация.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 228 от 310

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

септември 2020
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930