Начало

Столетница от Черноморец вдява игла без очила

На 25 август Неделя Шидерова Сотирова от  Черноморец стана първата столетница в най- новата история на града. С бодър дух и чувство за хумор тя посрещаше гости, а деца, внуци и правнуци бяха около нея, за да споделят празничния  ден. Специален гост на събитието бе кметът Добри Добрев, който искрено поздрави дребната столетница и пожела по- младите да имат поне на половина от нейния бодър дух и добро настроение. Кметството подари на баба Неделя  плазмен телевизор, красива  торта и голяма кошница с цветя с пожелание още много години да посреща гости на рождения си ден.

scroll back to top

продължава>

 

Панихида събра миньори в Атия

Вече пета година кметство с. Атия организира среща на миньорите, които са работили в Бургаски медни мини. На 25 август, деня на миньора , на площада в миньорското селище в Атия, на метри от сградата на управлението на БММ,служители и миньори се събират, спомнят си добрите времена и отдават почит на своите другари, които не са вече между живите.

scroll back to top

продължава>

 

Ремонти подобряват условията в общински сгради

Община Созопол предприе основни ремонти на няколко сгради в различни населени места в общината.Целта е до началото на есента условията за работа в тях да се подобрят и да съответстват на хигиенно- санатирните изисквания.До 15 септември трябва да приключат ремонтните дейности в ОУ”П.Н.Яворов” в с. Крушевец. Строителните дейности са свързани с подготовка на училищната сграда през новата учебна година да осигури целодневна организация на учебния ден на учениците от първи до трети клас,като по този начин ще бъдат обезпечени санитарно- хигиенни и безопасни условия на обучение и труд.

scroll back to top

продължава>

 

Вицепрезидентът идва в Созопол

Маргарита Попова ще посети културни институции в града


Вицепрезидентът на Република България г-жа Маргарита Попова ще посети Созопол в края на месеца. По време на посещението си тя ще се срещне с кмета на община Созопол Панайот Рейзи, за да обсъдят развитието на града и бъдещи проекти.

scroll back to top

продължава>

 

Международна контрола на обновения стадион

Юношеските национални отбори на България и Русия до 17 години ще изиграят две контроли на стадиона в Созопол на 25 август,събота от 19.00 ч. и на 27 август, понеделник от 10.00 ч.

Футболните фенове ще могат да присъстват на предварителните тренировки на двата тима, които ще се проведат в петък. Селекционер на юношеският ни отбор е бившият футболист на ЦСКА Методи Деянов.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 225 от 247

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

октомври 2019
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031