Начало

Коледен базар с благотворителна кауза

При голям успех и в присъствието на много жители и гости на град Черноморец премина традиционния благотворителен Коледен базар, който се организира от ръководството на ОУ”Христо Ботев”.

scroll back to top

продължава>

 

Детският център в Атия- дом за 14 деца

Нова социална услуга стартира в община Созопол. Това стана след като бе изграден и обзаведен нов Център за настаняване от семеен тип и реализиране на проект „У дома”.

scroll back to top

продължава>

 

Стартира конкурсът „Европейска награда за млади фермери” 2014 г.

За втора поредна година в Европейския парламент се организира конкурс за млади фермери „Европейска награда за млади фермери”. Целта на наградата е да се фокусира вниманието върху централната роля на младите земеделски производители в селските райони, да направи по-видими иновативните подходи, които те предприемат за развитието на селското стопанство.

Конкурсът e иницииран от „посланиците“ на младите фермери от страните, победители в първото издание на конкурса – Португалия, Испания, България и Австрия. Това са евродепутатите от Групата на ЕНП Нуно Мело, Мария Аусилиадора Кореа Самора, Мария Габриел и Елизабет Кьостингер.

scroll back to top

продължава>

 

ПОКАНА

Сдружение“ Настоятелство ОДЗ“Здравец“-Созопол“ организира Коледен кулинарен базар, който ще се състои на 15 декември, неделя от 11.00 ч. в сладкарница „Шугар“ до х-л“Вила Лист“. Желаещите да участват със свои приготвени ястия и сладкиши могат да се включат в благотворителната инициатива. Средствата набрани от кулинарния базар ще бъдат предоставени за нуждите на децата от детската градина и за подобряване на материалната база в детското заведение.

 

Родителите от настоятелството канят всички желаещи да  посетят кулинарния базар като отправят призив“ Да отворим сърцата си „.

scroll back to top
 

Състезание по информатика в созополското читалище

Библиотеката на Читалище „Отец Паисий-1896” гр.Созопол организира състезание по информатика „Klaviatura на кирилица” с участието на ученици от СОУ „Св.Св.Кирил и Методий”.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 225 от 310

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

септември 2020
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930