Начало

Созопол обмени опит и стратегии с Корфу

Двудневно посещение на  представители на община Созопол и местни предприемачи и хотелиери в град Корфу се проведе в рамките на проект  „ Без граници за добрия мениджър“. Това е второ посещение на представители на Созопол в гръцкия курорт по проекта, което имаше за цел да бъдат обменени добри практики между представителите на двата туристически града, както и запознаване със стратегии и споделяне на опит за включване в туристическия бранш на хора от различни уязвими социални групи.По време на дискусиите бе отделено и време за обсъждане на ситуацията в туризма по време на криза.

scroll back to top

продължава>

 

Семинар в Созопол за гасене на горски пожари

Созопол ще бъде домакин на втория двудневен българо-турски информационен семинар в рамките на проект „Странджа/Йълдъз e планината  без пожари” с реф. 2007 CB16IPO008-2013-3-017, финансиран от Програмата за трансгранично сътрудничество по ИПП България - Турция. Партньори по проекта са Регионална дирекция по горите – Бургас, България и Горско стопанство – Къркларели, Турция.

scroll back to top

продължава>

 

Временни промени в организацията на движението

 

Уважаеми съграждани,
Във връзка с предстоящи ремонтни дейности на улица ”Крайбрежна” която се явява вход - изход за Стар град гр.Созопол, се налага временна организация на движението. Отсечката между пл.”Хан Крум” от сградата на Община Созопол, ул. “Крайбрежна“ до ул. “Н. Вапцаров“ ще бъдат затворени за движение на МПС, считано от 13.10.2014г. до 31.12.2014г.
Спирката за автобусите пътуващи по линията Бургас - Созопол и обратно ще бъде на пл.”Черно море”, пред аптеката.
Предварително се извиняваме за причиненото Ви неудобство!

scroll back to top
 

Поздравление от кмета на община Созопол Панайот Рейзи по случай Международния ден на възрастните хора

Уважаеми дами и господа,

Скъпи приятели,

Радвам се, че имам възможност от името на общинското ръководство, и лично от свое име, да отправя най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания до всички вас,  по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.

scroll back to top

продължава>

 

Общинските съветници гласуваха право на строеж върху морското дъно

На общинската сесия бе прието решение,с което се одобрява учредяването на безвъзмездно право на строеж върху морското дъно за изграждане на подводен линеен обект на техническата инфраструктура в полза на Община Созопол за целите на проект Дълбокоморско заустване на пречистени от пречиствателна станция Созопол отпадни води" - морска част”,който е един от обектите на проект „Интегриран проект за водния цикъл на Созопол - І Етап .

scroll back to top

продължава>

 

Страница 224 от 333

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

февруари 2021
пвсчпсн
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728