Начало

Посети с. Индже войвода и бъди част от Фестивал "Странджа. Храна и музика"

Първият фестивал "СТРАНДЖА. Храна и Музика" ще се проведе в дните 24 и 25 Октомври 2020 година в китното село Индже войвода. Идеята на фестивала е да събере хората, избрали да работят и да се развиват в региона на прекрасната Странджа планина; да покаже богатата култура на Странджа - специфичните храни и запазен фолклор. Ще има много и интересни мероприятия, за които ще научите съвсем скоро.
Подарете незабравими есенни дни в Странджа на цялото семейство!
scroll back to top
 

График на изнесена приемна на Кмета на Община Созопол

На 7.10.2020г. /сряда/ Кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев ще проведе изнесена приемна за жителите на населените места Черноморец, Атия и Равадиново.
График за 7.10.2020г.
9:00-10:00ч. - Кметство гр. Черноморец
10:30-11:30ч. - Кметство с. Атия
12:00-13:00ч. - Кметство с. Равадиново
scroll back to top
 

Военен ритуал по повод 50-тата годишнина от създаването на 10-та Бригада леки сили

Военен ритуал по поднасяне на венци и цветя бе проведен днес на Паметната арка в Созопол. Поводът е 50-тата годишнина от създаването на 10-та Бригада леки сили – едно от формированията на българските Военноморски сили, което в края на миналия век олицетворява бойната мощ и ударните сили на флота.
Под звуците на военния марш, изпълняван от Представителния духов оркестър на Военно-морските сили- Варна започна ритуала по посрещане на командира на Пункт за базиране Бургас капитан I ранг Дарин Попов, който поздрави почетния караул и матросите с половинвековния юбилей.
Със спомен към славното минало се обърна кап.I ранг Кунчо Узунов, който с гордост припомни военната сила на катерниците. Поздравления отправи още Румен Кисьов – зам.-кмет на Община Созопол и Станимир Андонов – председател на СОСЗР-Созопол. На събитието присъства Тодор Дамянов – зам.-кмет на Община Созопол, Желязко Иванов – общински съветници, ветерани, членове на СОСЗР, жители и гости на града.
Венци и цветя се поднесоха от името на Кмета на Община Созопол и Председателя на Общински съвет-Созопол.
С едноминутно мълчание и падане на колене присъстващите отдадоха почит към паметта на загиналите. Церемонията завърши с изпълнението на химна на Република България и тържествен марш на почетния караул.
Празникът продължи с концерт на Представителния духов оркестър на ВМС в Амфитеатър „Аполония“.
scroll back to top
 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС НА КМЕТА НА ОБЩИНА СОЗОПОЛ ПО ПОВОД МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Удоволствие за мен е от името на Общинското ръководство и от свое име да отправя сърдечни поздравления и искрени благопожелания до всички Вас по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.

Уважението към възрастния човек е мерило за културата и мъдростта на едно общество. Вие сте тези, благодарение на които висшите човешки добродетели намират своя израз в натовареното ни ежедневие. Подкрепяте ни, вярвате ни, помагате ни да съзряваме. Не преставате да ни учите на трудолюбие и отговорност. Искрено вярвам, че ценните уроци, които всички Вие сте давали и продължавате да давате на поколенията след Вас, ще служат и занапред като еталон за висок морал, житейски ценности и професионални амбиции в полза на обществото.

Днес Ви пожелавам повече усмивки, кураж и сили за преодоляване на предизвикателствата, които динамичният живот Ви поднасят. Уверяваме Ви, че Община Созопол и в бъдеще ще бъде съпричастна към Вашите проблеми, готова да Ви подкрепя и да очертава пътищата за разрешаването им.
Бъдете здрави! Носете бодрия дух! От сърце желая на всички Ви да се радвате на спокойствие и благоденствие, на подкрепата на близките си и топлотата и обичта на семействата си!

Честит празник!

ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Кмет на Община Созопол

scroll back to top
 

Списък №7 на длъжниците по ЗМДТ във връзка с чл.32 от ДОПК

 

Списък 7 на длъжниците по ЗМДТ във връзка с чл.32 от ДОПК

Уведомяваме лицата, изброени в списъка, че в 14-дневен срок от публикуване на настоящето съобщение, следва да се явят в отдел „ МДТ” Община Созопол, ул.Хан Крум 2 от 8.30ч до17.15ч за връчване на Акт за установяване на задължения по декларации от ДОПК.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 23 от 334

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

март 2021
пвсчпсн
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031