Начало

Каратеките от „Буши-до“ с нови медали

Пет състезатели от КК „Буши-до“-Черноморец влязоха в жестока конкуренция с още 200 свои връстници от цялата страна по време на Държавния шампионат за деца до 14 годишна възраст, който се проведе в Габрова през почивните дни.

Състезателите на Димитър Свиридов участваха в боевете в категория „кумите“ и успяха да вземат медали, а тяхното представяне впечатли  публика и специалисти по време на първенството.

scroll back to top

продължава>

 

Созопол превзе Санкт Петербург

„ Вие сте първата делегация от България, която ни посещава и търси контакти от 2006 година“-заяви в приветственото си слово депутатът от Законодателното събрание на Санкт Петербург и председател на Комисията за международни отношения в парламента Татяна Захариева.

Делегацията от Созопол,в която бяха общинския съвет начело с председателя Красимира Германова и кмета на община Созопол Панайот Рейзи,както и заместник кметовете Катя Стоянова и Петя Чапевова проведе официална среща в Законодателното събрание на Петербург. Целта на посещението на созополската делегация бе да представи възможностите на Созопол като туристическа дестинация, възможностите за инвестиции и обмяна на опит в сферата на съхраняване и опазване на културно-историческите ценности.

scroll back to top

продължава>

 

Приятели, гласувайте за мощите на Св.Йоан Кръстител !

Утре в полунощ,на 27 срещу 28 октомври приключва гласуването за гласуването за археологическите открития на новото хилядолетие.

Към момента мощите на Йоан Кръстител, които участват като най-значимото археологическо, историческо и религиозно откритие са в топ 10 в класацията „Чудесата на България“. Всеки, който разбира значението на това историческо откритие и иска да подкрепи  Созопол в тази престижна класация може да гласува на сайта www.bgchudesa.com.

Гласуването става чрез потвърждаване с мейл или адрес във facebook и е възможно само един път на ден. Всеки гласувал получава мейл на електронната си поща, от която е гласувал и трябва да потвърди още веднъж, за да се зачете вота му. Съобщението може да дойде като писмо, а най- вероятно като спам. Така, че проверете и потвърдете! Дайте шанс на най- великото българско откритие на хилядолетието да заеме смвоето достойно място!

Важно е мощите на светеца –покровител на Созопол да останат в челната десятка, защото от 1 ноември започва финалната битка, която ще определи най- значимите археологически открития сред десетте финалиста.

 

Приятели, гласувайте за мощите на Свети Йоан Кръстител!

scroll back to top
 

Панайот Рейзи с отличие от Червения кръст

Кметът на Созопол Панайот Рейзи получи почетна грамота за добри партньорски отношения между община Созопол и БЧК-Бургас, както и за личен принос в доброволческите акции на Червения кръст.

Отличието му бе връчено от председателят на Български червен кръст Христо Григоров  по време на тържествено честване на 135 години от създаването на хуманитарната организация у нас.

scroll back to top

продължава>

 

Центърът за обществена подкрепа обявява работни места

 

Български Червен кръст – Областен съвет гр.Бургас стартира проект за предоставяне на социалната услуга „ Център за обществена подкрепа-ЦОП“ в гр.Созопол. Създаването на ЦОП в Созопол е дейност от Програма за социална промяна на БМЧК към БЧК, финансирана от Фондация „Велукс” – Дания. Проектните дейности са с продължителност от една година. За целта се обявяват следните   длъжностни позиции:

scroll back to top

продължава>

 

Страница 219 от 295

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

юли 2020
пвсчпсн
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031