Начало

Поздравление от кмета на община Созопол Панайот Рейзи по случай Международния ден на възрастните хора

Уважаеми дами и господа,

Скъпи приятели,

Радвам се, че имам възможност от името на общинското ръководство, и лично от свое име, да отправя най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания до всички вас, по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.
В навечерието на празника искам да изразя своето преклонение пред мъдростта и опита ви и възхищение към успехите, постигнати от вас през годините.

scroll back to top

продължава>

 

Спортни танци в Созополското училище

„Танцов сезон 2012” отваря врати в СОУ „Св. св. Кирил и Методий”- Созопол. Танцова академия Бургас с ръководител Илия Михов предоставя възможност на възпитаниците на училището да овладеят красотата и ритъма на Латиноамериканските и Стандартни танци  всеки вторник и четвъртък.В Клуба по спортни танци в созополското училище могат да се запишат деца от 5 г. до 15 години, както напреднали, така и начинаещи.

Записването може да стане в СОУ „Св. св. Кирил и Методий”-Созопол, или на моб. тел. 0878 861 910, 0878 861 810, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

scroll back to top
 

4 млн. евро ще направят Черноморец рибарски център

До края на месеца внасяме проекта за рибарското пристанище на Черноморец в ИАРА и в началото на ноември очакваме той да бъде класиран. Коментира се ,че три пристанище, сред които е това в Черноморец са сред приоритетите на правителството, което ни дава сигурност, че ще има резултат още на първото класиране- заяви кметът на общината Панайот Рейзи в отговор на въпрос на общински съветник от Черноморец . Инвестицията по проекта е 4 млн. евро, с които ще се изгради модерна рибна борса, в която ще се търгува рибата от  цялото Южно Черноморие. Това ще даде сериозен икономически тласък за развитието на Черноморец и ще го превърне във водещ рибарски център- допълни още кмета.

scroll back to top

продължава>

 

Туристически форум събира бранша в Созопол

Община Созопол и Нов Български университет-София организират двудневен форум по проблемите на туризма- новости и перспектива ,с участието на специалисти от туристическия бранш и представители на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Събитието има за цел да даде възможност на участниците да представят своя туристически продукт, а специалистите са подготвили теоретични и практически занимания на тема „ Туристическа анимация”.

scroll back to top

продължава>

 

Раздават храни на социално слаби семейства

Българският червен кръст за пети пореден път раздава хранителни помощи за социално слаби семейства.Програмата се финансира от Европейския фонд за гарантиране на земеделието и се прилага от Държавния фонд "Земеделие", а при осъществяването й участват местните власти и Българската агенция за безопасност на храните.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 218 от 244

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

септември 2019
пвсчпсн
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30