Начало

Черноморец вече с Дневен център за деца

„ Социалната политика е приоритет за мен и моя екип, а грижата за децата-основен ангажимент”-заяви кметът на община Созопол Панайот Рейзи на официалното откриване на Дневния център за работа с деца с увреждания

Новият Дневен център за работа с деца в град Черноморец беше официално открит в присъствието на много гости и жители на курортния град.

scroll back to top

продължава>

 

Море и светлина в картините на Светла

В сградата на общинския съвет в Созопол бе открита поредната изложба на созополски творец, което утвърждава институцията като място за среща с талантливите и успели жители на община Созопол.

Своята първа самостоятелна изложба представи пред обществеността на града младата и талантлива художничка Светла Димитрова.

scroll back to top

продължава>

 

Безплатни прегледи за жителите на община Созопол

Община Созопол и „Кардио-център – Понтика” – Бургас организират безплатни кардиологични прегледи. Прегледите ще се извършват по местата както следва:

- на 12 март 2013 г. от 08 – 16 часа - в сградата на Общински Съвет – За жителите на гр.  Созопол и с. Равадиново;

- на 19 март 2013 г. от 08-16 часа – в Здравна служба гр. Черноморец- за жителите на Черноморец и с. Атия;

scroll back to top

продължава>

 

Откриване на „Център за деца с увреждания”

 

cduОбщина Созопол, в партньорство със Сдружение Деметра, гр. Бургас и Община Алпулу, Република Турция приключва  Проект  „Повишаване капацитета на програничните общини с цел предоставяне на социални услуги и прилагане на европейски политики в социалната сфера”, финансиран от Министерство на регионалното развитие и благоустроиството по Програма IPA Cross-Border Program / Трансгранично сътрудничество България – Турция/.

Прекрасен резултат в изпълнение на този проект е преустройството на втория етаж на съществуващата Здравна служба в гр. Черноморец и изграждане на „Център за деца с увреждания”.

scroll back to top

продължава>

 

СЪОБЩЕНИЕ

Община Созопол започва кампания за издаване на карти за безплатно паркиране на места, определени за превозните средства, обслужващи хора с увреждания на основание чл.99 от Закона по пътищата.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 217 от 263

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

януари 2020
пвсчпсн
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031