Начало

Созопол- домакин на юбилейно събрание на Асоциацията на секретарите на общините в България

На 8.11.2012г,четвъртък в Созопол ще се проведе тържествено 20 Общо събрание на Националната Асоциация на секретарите на общините в Република България под наслов „15 години НАСО РБ”. Домакин на събитието е х-л”Вила Лист”.

Тържественото Общо събрание ще бъде открито от 14.30 часа от председателя на УС на НАСО РБ София Янчева, която е секретар на община Благоевград.

scroll back to top

продължава>

 

Руски брилянт

Клавирен рецитал на талантливата руска пианистка Анна Шелудко (лауреат на множество международни отличия и преподавател в музикалната консерватория "Н. Р. Корсаков", Санкт-Петербург) ще зарадва ценителите на живото класическо изпълнение.

scroll back to top

продължава>

 

Опасен трафопост излиза извън сградата

Проведохме среща с ръководството на ЕВН веднага след инцидента с трафопоста в Бургас и веднага бяха извършени проверки от техните специалисти на територията на Созопол- съобщи кметът на община Созопол по време на сесията на общинския съвет в отговор на въпрос на общински съветник.

scroll back to top

продължава>

 

Созопол се побратимява с румънския град на Дракула

Общинският съвет единодушно прие предложението на кмета Панайот Рейзи Созопол да се побратими с румънския град Сегешоара,който е известен с това ,че е родния град на  Дракула. В мотивите си пред общинските съветници кметът посочи,че и двата града развиват туризъм на основата на една легенда- за вампирите. И макар румънският вампир да е световноизвестен от години и да вдъхновява производството на редица филми по темата, то созополският никак не отстъпва по слава. Откриването на созополските вампири бе една от трите световни новини за месец юни.

scroll back to top

продължава>

 

Село Росен с нова придобивка

Десетки жители на  Росен присъстваха на официалното откриване на най- новата придобивка на созополското село.Кметът на община Созопол Панайот Рейзи и кметът на с. Росен Иван Динев символично прерязаха лентата на нов мост и асфалтирана улица. Водосвет за здраве и за новопостроения мост отслужи отец Борис Беров в присъствието на председателя на общинския съвет Красимира Германова, кметове на населените места в община Созопол и представители на фирмата- строител.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 215 от 247

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

октомври 2019
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031