Начало

Стартира нова социална услуга за децата в Созопол

Център за обществена подкрепа започва дейността си в Созопол. Дейностите се реализират от Областния съвет на БЧК-Бургас в партньорство с община Созопол.За да се реализира новата социална услуга ,община Созопол предостави безвъзмездно общинска сграда, в която 25 деца от общината ще получат помощ и подкрепа от специалистите.

scroll back to top

продължава>

 

Стартира проект „По-ефективна администрация в община Созопол”

На 09.09.2013 г. Община Созопол подписа още един Договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Административен капацитет” 2007-2013 г. - Договор 13-11-65/09.09.2013 г. за реализацията на проект „По-ефективна администрация в община Созопол”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Проектът има за цел да подобри работните процеси в общината (чрез прилагане на Единната методология за функционален анализ в държавната администрация) и да повиши ефективността на работата в общинската администрация в Созопол като по този начин ще повиши качеството на предоставяните услуги за гражданите и бизнеса.

scroll back to top

продължава>

 

Поздравление от кмета на Община Созопол по случай Деня на българската община

Уважаеми съграждани,

Уважаеми служители на общинска администрация,

Дами и господа,

Поздравявам ви с 12 октомври- Деня на българската община!

Празникът на българската община е повод да се поздравим за всичко, което е постигнато дотук и да очертаем важните задачи, които предстоят пред нас като екип и общинска администрация.

Местната власт е призвана да служи на гражданите и да определя важните приоритети, които да очертаят бъдещето на община Созопол. Трудностите и успехите ни се измерват с ежедневните ни усилия да работим за гражданите на общината. Спазвайки принципите на демократичност и равнопоставеност, уважение и съпричастност, общинска администрация доказва всеки ден своята ангажираност към проблемите на гражданите и тяхното решаване.

На моя екип и всички служители на община Созопол пожелавам преди всичко здраве, професионални успехи и удовлетвореност от работата си.

Честит празник!

ПАНАЙОТ РЕЙЗИ

 

Кмет на Община Созопол

scroll back to top
 

Музеят в Черноморец пред финал

Стартира отново строителството по проект „Интеграция на културно–историческите ценности и диверсификация на туристическите продукти на територията на Община Созопол”, изпълняван по Договор за безвъзмездна помощ BG161PO001/3.1-03/2010/010, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие“ чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Общата сума на проекта е 1 040 786,00 лв., а по график дейностите трябва да приключат на 06.04.2014. Община Созопол успешно върви към неговото предсрочно завършване.

Съгласно изискванията на Закона за устройство на Черноморското крайбрежие от 15 май до 30 септември бяха спрени строителни работи в обектите на интервенция.  Дейностите по проекта стартираха отново и до края на месец Ноември строителството на новите експозиционни зали на Созополския Археологически музей, ситуирани  в град Черноморец ще приключи.

scroll back to top

продължава>

 

Александра Маринова е най- добрата каратистка в света

България спечели два златни медала на световното първенство по карате киокушин, което се проведе  в з. "Арена Армеец" през уикенда. При жените в категория над 70 кг Александра Маринова размаза с 5:0 Мария Панова (Рус). Другото ни злато бе при мъжете в кат. до 75 кг., където Стилиян Петров надделя с 4:1 над Артьом Назаретян (Рус).

scroll back to top

продължава>

 

Страница 212 от 287

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

май 2020
пвсчпсн
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031