Начало

Община Созопол обявява списъка на допуснатите до събеседване кандидати за длъжността "Социален асистент" към услуга "Асистентска подкрепа

СПИСЪК НА ДОПУСНАТИ ДО СЪБЕСЕДВАНЕ КАНДИДАТИ

ЗА ДЛЪЖНОСТТА „ СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ“ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА СОЦИАЛНАТА УСЛУГА „ АСИСТЕНТСКА ПОДКРЕПА“

  1. ВИОЛЕТА ЖЕКОВА СТОЯНОВА с. АТИЯ
  2. ГИНКА САШЕВА ИВАНОВА с. РАВНА ГОРА
  3. ГРОЗДАНА КОСТАДИНОВА СТОЯНОВА гр. СОЗОПОЛ
  4. ДЕСПИНА ВАСИЛЕВА ДИМИТРОВА с. РАВАДИНОВО
  5. ДОБРА АТАНАСОВА АТАНАСОВА с. ГАБЪР
  6. НИНА МИХАЙЛОВА КОСТОВА гр. СОЗОПОЛ
  7. ПЕТЯ ГЕНОВА КАРАЛТИЕВА гр. СОЗОПОЛ
  8. ТОДОР ИВАНОВ СТАНЧЕВ с. ЗИДАРОВО
  9. ЯНЧО ГЕОРГИЕВ ТОДОРОВ с. ЗИДАРОВО

Председател на комисията за подбор: Тодор Дамянов – зам.-кмет на община Созопол.

Събеседването ще се проведе на 01.03.2021 г. от 11.00 часа в сградата на Община Созопол.

Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (списък с допуснати кандидати за събеседване (1).pdf)Списък268 Kb
scroll back to top
 

Днешният ден е посветен на борбата с тормоза в училище

Община Созопол каза "Стоп на тормоза в училище" и за поредна година, макар от разстояние, показа своята подкрепа и съпричастност към учениците.
От 2008 г. последната сряда на февруари е известна по света като Ден за борба с тормоза в училище. Познат е също и като „Ден на розовата фланелка“. На този ден участниците носят розово, за да символизират своята позиция и неприемане на тормоза в училище.
Международният ден за борба с тормоза в училище се отбелязва вече за осма година, благодарение на Община Созопол, Общинската комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица и ангажираността на ръководствата и преподавателите от училищата в община Созопол. Традиционно учениците от цялата община облякоха розови фланелки, изработиха тематични пана, сложииха печати с надпис "Stop на тормоза в училище" и се забавляваха със спортни занимания.
Историята за розовата фланелка започва през 2007 година като протест срещу инцидент, свързан с тормоз в училище в Канада. При откриването на учебната година, група ученици докарали до плач един деветокласник като му се подигравали и тормозили, че дошъл с розово поло. На следващия ден двама ученици – Травис и Дейвид, решават да закупят и разпространят сред съучениците си 50 розови тениски в подкрепа на техния приятел.
Тази инициатива бързо става популярна сред други училища като „Ден на розовата фланелка“ и през 2008 година премиерът на Британска Колумбия обявява този ден от февруари за ден срещу тормоза в училище.
scroll back to top
 

Насладете се на детското изкуство в Етнографски музей Созопол

Благодарим на десетките участници, включили се в мартенския конкурс за детски творби, организиран от Община Созопол и МКБППМН!
Изложбата към конкурс „Баба Марта ранобудна сплита мартеница чудна“ , разположена на втори етаж на Етнографски музей, включва 68 творби на индивидуални участници, детски градини и училища от община Созопол, както и над 15 творби на деца от други градовете.
Всеки жител и гост на Созопол може да посети изложбата в периода 23 – 27.02.2021г. 08:30 до 12:45ч. и от 13:30 до 17:15 ч., да се наслади на изкуството на малчуганите, а при желание да закупи рисунка, мартеничка или пано на символична цена. Събраните средства ще бъдат използвани с благотворителна цел.
През следващите дни комисия в състав Иван Бахчеванов – художник и гл.уредник Художествена галерия, Ани Недин – художник, Женя Халваджиева – дизайнер, Николина Тодорова - дизайнер, Мариела Зингинова – ръководител сектор „Образование“, Мария Вълчева – ст. експерт дирекция „ОКСДС“ и Яна Сотирова – секретар на МКБППМН ще излъчи победителите, които ще бъдат публично обявени на 26.02.2021г. в официалния сайт на Община Созопол – www.sozopol.bg , както и на фейсбук страницата.
Организаторите ще се свържат допълнително със всички участници, за да бъде уточнен редът за получаване на техните подаръци.
Очакваме Ви в Етнографски музей гр. Созопол !
scroll back to top
 

Обявява се процедура за подбор на здравен медиатор

ОБЩИНА СОЗОПОЛ

Обявява процедура за подбор на здравен медиатор

Необходими документи:

- Автобиография

- Мотивационно писмо

- Копие от диплома за завършено средно образование

 

- Заявление по образец

Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (заявление Здравен медиатор.doc)Заявление Здравен медиатор2918 Kb
scroll back to top

продължава>

 

СЪОБЩЕНИЕ

РЗИ-Бургас уведомява, че в имунизационните кабинети за ваксиниране срещу COVID-19 на инспекцията, на 21.02.2021 /неделя/ от 09:00 ч до 15:00ч (или до наличие на желаещи за ваксина) ще се поставя ваксина AstraZeneca.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 3 от 334

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

март 2021
пвсчпсн
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031