НачалоПрофил на купувачаОбществени поръчки, стартирани след 15.04.2016.г.С публично състезание, или пряко договарянеТекущ ремонт и поддръжка на тротоари, бордюри и други пешеходни участъци, паважни настилки на територията на гр. Созопол, старинна и нова част на града, както и на територията на съставните на Община Созопол населени места - прекратена на 20.03.2017 г.

Текущ ремонт и поддръжка на тротоари, бордюри и други пешеходни участъци, паважни настилки на територията на гр. Созопол, старинна и нова част на града, както и на територията на съставните на Община Созопол населени места - прекратена на 20.03.2017 г.

  • ПДФ
  • Печат

 

Текущ ремонт и поддръжка на тротоари, бордюри и други пешеходни участъци, паважни настилки на територията на гр. Созопол, старинна и нова част на града, както и на територията на съставните на Община Созопол населени места: гр.Черноморец,с. Равадиново, с. Атия, с. Росен, с. Равна гора, с. Зидарово, с. Присад, с. Габър и с. Вършило,  участъци по възлагане от Възложителя, в рамките на стойността на договора.

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"