НачалоФестивалиМОНТФИЗ Арт Фест 2012

МОНТФИЗ Арт Фест 2012

  • ПДФ
  • Печат

12МОНТФИЗ и The Center

Двете най-големи школи в страната стискат ръце за пръв път в историята си!

 

Street Dance School The Center се включва с пълна пара в МОНТФИЗ Арт Фест 2012, Созопол, 21-29 юли!

Днес собствениците на МОНТФИЗ (Слав Бойчев) и на The Center (Георги Енчев – GOOSH) подписаха договор за сътрудничество за пръв път в историята си.

Хип-хоп училището The Center се включва като официален партньор на третото издание на МОНТФИЗ Арт Фест, организиран от МОНТФИЗ и Община Созопол!

Наред с уъркшопите по актьорско майсторство на Деян Донков, Мария Сапунджиева и Иван Бърнев и тези по поп & рок пеене на Етиен Леви, в МОНТФИЗ Арт Фест 2012 се включват и именити инструктори от The Center!

Георги Енчев – GOOSH, Мариела Станчева – EL, Пламен Андреев – Пачо и Калина Гаева – Kay Light ще водят всеки ден хип-хоп уъркшопи в рамките на Фестивала!

„МОНТФИЗ и The Center имат много допирни точки. Имаме обща кауза – да провокираме младите хора да се занимават с изкуство. GOOSH и аз непрекъснато подобряваме качеството на нашата работа и паралелно с това искаме да радваме учениците си със съвместни проекти. Представете си какво се случва, когато две огромни школи направят заедно събитие. Ето това ще бъде МОНТФИЗ Арт Фест 2012!” – коментира собственикът на МОНТФИЗ Слав Бойчев при подписването на договора.

„Аз самият ще посещавам уъркшопите на МОНТФИЗ по актьорско майсторство с Деян Донков и Иван Бърнев. Сигурен съм, че и всички от МОНТФИЗ ще посетят нашите уъркшопи. Слав и аз можем да научим много един от друг. Време беше да направим нещо заедно. Сигурен съм, че 9-те дни в Созопол ще бъдат една прекрасна и вълнуваща част от лятото както за нас, така и за всички наши ученици!” – категоричен беше собственикът на The Center Георги Енчев – GOOSH.

МОНТФИЗ и The Center са двете най-големи и престижни школи в страната. И единствените, които развиват мрежа от клонове.

С включването на The Center в МОНТФИЗ Арт Фест 2012 програмата на Фестивала вече е с 28 уъркшопа, като всеки един от тях е с по 7 занятия – по едно на ден. Това прави общо близо 200 занятия за целия Фестивал. Участниците ще могат да избират всеки ден измежду 28-те уъркшопа по актьорско майсторство, пеене, над 15 вида танци и спортни занимания, творческо писане, рисуване и фотография.

Извън уъркшопите, преподавателите, които през учебната 2012/2013 година приемат класове „Актьорство за драматичен театър” в НАТФИЗ, ще провеждат ежедневни кандидатстудентски консултации по време на грандиозното черноморско събитие.

Във фестивалните вечери актьорски, вокални и танцови школи ще представят пред публика свои спектакли и концерти, следвани от горещи партита – всяка вечер на три паралелни локации в Созопол.

През декември собственикът на МОНТФИЗ Слав Бойчев и кметът на Созопол Панайот Рейзи сключиха договор, съгласно който МОНТФИЗ Арт Фест ще се провежда вече в черноморския град, а Община Созопол става официален партньор и съорганизатор на Фестивала.

„МОНТФИЗ Арт Фест е уникално по рода си събитие. Много се радвам, когато такива млади и енергични хора правят толкова мащабни проекти! Сътрудничеството между Община Созопол и МОНТФИЗ по отношение на Фестивала е една първа крачка в нашите партньорски отношения. Със Слав Бойчев тепърва предстои да изненадваме любителите на изкуството с нови начинания. Всички в Созопол с нетърпение чакаме да дойде 21-ви юли, когато ще започне МОНТФИЗ Арт Фест 2012!” – коментира кметът на Созопол Панайот Рейзи.

„С новината за The Center изненадите около МОНТФИЗ Арт Фест 2012 не свършват.” – предупреди Слав Бойчев – „До началото на Фестивала има месец и половина и ние ще продължим да радваме участниците в него със следващите вълнуващи новини, свързани със събитието!”.


Научете повече за нас.


scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"