Начало

Обръщение на кмета на Община Созопол

Уважаеми граждани на Созопол,

Уважаеми жители на община Созопол,

Приятели на красивия и романтичен Созопол от цялата страна,

Обръщам се към всички и апелирам за вашата подкрепа в кампанията „Добрите европейски дестинации” /European Best Destinations /EDEN/.

Созопол е сред номинираните 20 европейски туристически дестинации, избрани от европейските туристи. Това е най- престижната европейска класация, която дава шанс на участващите дестинации да получат един много силен рекламен заряд в началото на 2017 г.

Участието  на Созопол в European Best Destinations /EDEN/наред с градове като Рим и  Париж е уникален шанс за популяризиране туристическия продукт на града пред милионната европейска публика. Но това е и шанс за реклама на българския туризъм на конкурентния европейски туристически пазар. Защото гласувайки за Созопол, гласуваме за Българското Черноморие и за родния туризъм.

scroll back to top

продължава>

 

Гласувайте за Созопол!

Созопол атакува най- престижната европейска класация за туристически дестинации European Best Destinations /EDEN/

През годините Созопол спечели редица национални, международни и световни награди в сферата на туризма. Те са признание не само за града, но и за Българското Черноморие и родния туризъм. Созопол е емблемата на модерния и бързоразвиващ се туризъм, който привлича интереса на милиони туристи от цял свят с уникалното съчетание на антична загадъчност, културна и историческа специфика, неподражаема колоритност и неповторимата атмосфера на романтика, забавления и запомняща се ваканция.

scroll back to top

продължава>

 

Стартира данъчната кампания

Община Созопол съобщава, че жителите на общината вече  могат да заплащат дължимите данъци за недвижими имоти и за личните  превозни средства. От отдел „ Местни данъци и такси” към Община Созопол напомнят, че всеки, който се издължи до 31.03. 2017 г. ще ползва 5% отстъпка от сумата.

 

Данъците могат да бъдат платени в офиса на „ Местни данъци и такси” към Община Созопол, в кметствата по населени места и по банков път.

scroll back to top
 

Страница 10 от 315

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.